Stof mærker – køb vævede og broderede stofmærker her!

Virenfeldt Emblemer leverer vævede og broderede stofmærker til landets bedste priser. Vi tager intet opstartsgebyr og leverer dine stofmærker indenfor 3 uger

I mange år har direktør, Thomas Virenfeldt gjort en frivillig indsats i spejderbevægelsen.

Især, når det kom til internationale arrangementer, skar udgifterne til stofmærker, pins og andet, der identificerer den enkelte gruppe, dybt i spejdernes budget.

  • Det er synd og det kunne gøres billigere, tænkte Thomas.

Han fik kontakt til nogle pålidelige virksomheder i Sydøstasien. Den lokale gruppe spejdere, han arbejdede for, fik nye stofmærker meget billigere end normalt.

Andre spejdere og andre foreninger begyndte at bestille stofmærker hos Thomas Virenfeldt. I 2007 tog han springet med virksomheden, Virenfeldt Emblemer.

Stofmærker til foreninger

I dag leverer Virenfeldt Emblemer til mange forskellige danske foreninger.

Det er vævede og broderede stofmærker, der tilbyder hver sin grad af detaljerigdom.

Vi leverer stadig stofmærker til spejdere og FDF’er, men nu også til hjemmeværnet, diverse virksomheder og organisationer, der bruger vores stofmærker til reklame-formål. Vi leverer til Rotary og fx sports- og fanklubber. Spillerne bruger vores stofmærker på spillertrøjerne. Fans har matchende tørklæder med klubbens logo som stofmærke.

Fordele ved stofmærker fra Virenfeldt Emblemer

Ved bestilling bedes du oplyse typen af stofmærke, du ønsker. Dertil størrelse, antal og eventuel deadline for levering.

Læs mere under Bestillingsprocessen.

I Virenfeldt Emblemer tror vi på fuld gennemskuelighed. Vi har intet opstartsgebyr – ingen skjulte gebyrer. Du får dine varer til tiden og ingen har nogensinde klaget over, at varen ikke var i orden.

Du kan bestille helt ned til 50 stofmærker ad gangen. Som eneste betingelse kræver vi et depositum på 30 % ved bestilling af varer for 10.000 kr. eller derover.

Kontakt os

Har du brug for stofmærker eller pins – og vil du gerne have pengene til at række lidt længere. Ring til Virenfeldt Emblemer. Benyt vores kontaktformular eller ring på 4252 5065!